COMUNICAM EL QUE HEM APRÉS

Ja tenim la feina que ha fet cada grup d'experts, ara només ens faltarà fer la presentació final a partir de les aportacions que ha investigat cada grup.
Grup 1
grup2 grup 3 grup 4 grup 5 grup 6

14 comentaris:

 1. bon dia soc n'adria caceres he descubert que el nom de la dona d' ulisses es Penelope y del fill es Telémaco la seva professió:es navegant y guerrer.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola nins de 4t:M'ha agradat molt,ara s que les sirenes eren lletges i que la mare li va dir al seu fill que es transformar en un peix

   Elimina
  2. Hola, soc na Irene. De 6èB.
   M'ha agradat molt la Mitologia i les Sirenes.
   Una curiositat què he aprés ha sigut què... els grecs és varen inventar els déus i després lis varen copiar els romans i és varen inventar uns altres déus.

   Adéu!!!

   Elimina
  3. Hola soc na Carlota,de 6èB.
   M'ha agradat molt la mitologia de les sirenes,he après moltes coses sobre les sirenes,jo creia que les sirenes no eren gens
   lletges ,però ara he descobert que eren molt més lletges del que pensava.

   Adéu

   Elimina
  4. Hola sóc na Paula Sanz de 6èB, la presentació m'ha agradat molt,la presentació de les sirenes es la que més m'ha agradat, jo no sabia que abans les sirenes eren molt lletges però ara diuen que son molt guapes.

   Elimina
  5. Hola soc na Paula Bustamante de 6èB la presentació que mes m'ha agradat es la del grup3, per que coneixia l'historia atraves d'un llibre.
   Voltros com heu apres aquesta historia?

   ADEU

   Elimina
  6. Hola soc na Cristina de 6èB,m'ha agradat molt la vostra presentació per què he aprés moltes coses com que les sirenes abans eren molt lletges i que eren mig ocell mig dona.


   ADEU

   Elimina
 2. Bon dia soc na Paulina de 6èB i m'ha encantat la presentació dels nins i nines de 4tB i també he apres que abans les sirenes no eren mig peix si no mig ocell

  ResponElimina
 3. Hola som na Nerina de 6B i m'ha agradat molt el que heu fet perquè ho heu explicat molt bé.També el treball que heu fet era bastant interessant, hi havia coses que jo no sabia i que he après, com per exemple que les sirenes eren molt lletges.

  Adéu.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola soc n'Ainhoa m'ha agradat molt la presentació i he apres que les sirenes eren mig ocell i mig dona.Adéu

   Elimina
 4. Hola soc na Lorena de sisè B:
  A jo m'ha agradat la presentació de les sirenes, he après que les sirenes eren feas i que eren mig sirenes i mig ocell. U heu fet molt be.
  Adeu.

  ResponElimina
 5. Hola,bon dia!. Sóc n'Alba de 6èB , ho heu fet molt bé! .
  Gràcies a la vostra explicació he descobert que les sirenes antigament no eren bones,també he après que les sirenes quan són petites , són mitat ocell i mitat dona . Prou interessant la vostra explicació!!

  ResponElimina
 6. Hola sóc en Sergio de 6è B i m'ha agradat molt la part de la mitologia.
  Amb això he après que hi ha deus romans anomenats: Júpiter, Venus, Juno, etc...
  Adèu!!!

  ResponElimina
 7. Hola soc Fran i m'ha agradat molt la vostra presentacio perquè he apres molt

  ResponElimina